Waterdata
  Inleiding
  Waterkwantiteit
    - Kaarten actuele toestand
    - Grafieken
    - Meetdata via kaart
    - Meetdata via lijst
  Waterkwaliteit
    - Kaart
    - Meetpunten lijst
  Zwemwater
    - Kaart
  Externe sites
  Proclaimer


Neerslagverwachting 10 dagen

Deze grafiek geeft aan hoeveel neerslag er in de komende 10 dagen opgeteld wordt verwacht voor Oost-Nederland. De licht blauwe band geeft de onzekerheid aan van de verwachting. Zomerse lokale onweersbuien kunnen doorgaans niet goed worden voorspeld.Deze grafiek geeft aan hoeveel neerslag er in de komende 10 dagen wordt verwacht in tijdvakken van 6 uur.Neerslagverwachting 48 uur

Deze grafiek geeft aan hoeveel neerslag er in de afgelopen 5 etmalen is gevallen en in de komende 48 uur wordt verwacht, specifiek voor het beheergebied van waterschap Rijn en IJssel. Zomerse lokale onweersbuien kunnen doorgaans niet goed worden voorspeld.
Voor uitgebreidere informatie zie: neerslagverwachtingen voor de komende 48 uurActuele neerslagradarbeeldenBron: HiRLAM weermodel (11 km resolutie), neerslagradar en neerslagmetingen van KNMI.
Actualiteit: Het weermodel geeft om de 6 uur nieuwe verwachtingen met een vertraging (rekentijd) van 3 uur. De neerslagradar geeft elke 5 minuten een radarbeeld van maximaal 10 minuten oud.